Denne personvernerklæringen gjelder alle forretningsprosesser i Fashion House AS, heretter benevnt som Behandlingsansvarlig. Erklæringen gir informasjon om databehandling utført av Behandlingsansvarlig og bestemmer formålet og virkemidlene for behandlingen samt databehandling vi gjør på vegne av våre kunder basert på deres instruksjoner.

Behandling av personlige data er nødvendig for at vi skal kunne ivareta våre kontraktsforpliktelser og betjene deg som kunde. Personlig data kan også benyttes til følgende formål: Salg, kontakt med kundeservice, markedsføring, informasjon, bokføring.Ved markedsføring på e-post/sms innhenter et eksplisitt samtykke på forhånd.Ved å gi oss dine personlige opplysninger, godtar du praksis og vilkår som er beskrevet i denne personvernerklæringen.

Om du har innsigelser med hensyn til vår behandling av personvern har du også anledning å klage til Datatilsynet

Behandlingsansvarlig:

Fashion House AS
Tøyengata 2
0190 Oslo

E-post: kundeservice@minime.no

Telefon: +47 413 26 678

Opplysninger som innhentes

Opplysninger kan registreres og lagres når du registrerer deg på www.minime.no, når du er i kontakt med salg og support enten via e-post, chat eller når du bruker våre tjenester.

Hvor lagrer vi informasjon om deg – og hvor deler vi informasjonen om deg med andre?

Vår ehandelsplattform WordPress er levert av wpengine.com og datasenteret ligger i Europa

Underleverandører

Behandlingsansvarlig benytter seg også av tjenester levert av 3. Part. Her er en oversikt over underleverandører hvor informasjon kan lagres

Vipps:

Om en betaler med Vipps i nettbutikken (eller vår fysiske butikk) vil ditt telefonnummer sendes til Vipps for videre identifikasjon.

Dintero/Walley Faktura

Om en betaler med Dintero/Walley i nettbutikken vil personlig informasjon som e-post, navn, adresse, personnummer deles med Dintero for betaling og med Walley for kreditt. 

Gsuite by Google:

Gsuite by Google benyttes blant annet til håndtering av e-post, dokumenter (G Disk). Informasjon lagres i disse systemene og e-postkorrespondanse eller dokumenter kan være lagret hos Gsuite by Google.

Freshdesk:

Freshdesk er vårt system for å håndtere e-post og chat korrespondanse. Alle innkommende og utgående e-poster samt chat-dialoger lagres hos Freshdesk

Mailchimp:

Mailchimp benyttes for e-postmarkedsføring eller utsendelse av nyhetsbrev. Navn og e-post kan deles med Mailchimp.

Google Analytics:

Google Analytics benyttes for analyse av trafikk. IP-adresser og besøksmønster lagres.

Nets:

Om en betaler med Visa eller Mastercard i vår fysiske butikk vil personlig informasjon som kortnummer sendes til Nets for behandling av betalingen.

Bringfraktguiden/Mybring:

Bringfraktguiden/Mybring er våres leverandører av EDI-løsning. Når du handler i vår nettbutikk så vil informasjon som navn, telefonnummer og adresse deles med Bringfraktguiden/Mybring for utskrift av fraktbrev og transport-etiketter

MELD DEG PÅ VÅRT NYHETSBREV!

Du vil få

- 10%

på din neste bestilling i nettbutikken vår, og du blir den første til å motta nyheter om våre produkter, kampanjer og salg!